Aequo повідомляє про обрання п’яти нових партнерів

11 Жовтня 2021

Ми раді повідомити про розширення партнерського складу Aequo з обранням п’яти нових партнерів фірми. Наші новообрані колеги є експертами у ключових практиках Aequo, включаючи вирішення спорів, інтелектуальну власність, корпоративне право і злиття та поглинання:

Наталія Дрюк, співкерівниця практики інтелектуальної власності, визнана експертка в галузі інтелектуальної власності, цивільного та господарського судочинства. Вона представляє інтереси українських та міжнародних компаній у складних та прецедентних спорах щодо торговельних марок, патентів та авторських прав у галузях біотехнологій, фармацевтики, FMCG, IT, телекомунікацій та медіа. Нещодавно вона успішно завершила для одного із наших клієнтів знаковий спір у сфері медіа.

Тетяна Кудрицька, співкерівниця практики інтелектуальної власності, відома досвідчена адвокатка з досвідом роботи як у приватному, так і в державному секторі зі спеціалізацією у сфері інтелектуальної власності та комерційних судових спорах. Вона представляє інтереси великих міжнародних та українських компаній, які працюють в галузях фармацевтики, біотехнологій, медіа та IT. Також вона була одним із ключових членів урядової команди, яка працювала над запровадженням нового законодавства про Вищий суд з питань інтелектуальної власності в Україні та нових правил судового процесу в спорах щодо інтелектуальної власності. Нещодавно вона успішно завершила низку складних справ щодо торговельних марок та недобросовісної конкуренції у сфері фармацевтики та біотехнологій.

Євген Левіцький спеціалізується на українських та транскордонних цивільних і комерційних судових процесах, банкрутстві, а також займається кримінальними аспектами комерційних і цивільних спорів. Він консультує клієнтів з питань цивільного, комерційного, корпоративного, банківського та міжнародного приватного права. Його досвід включає міжнародний арбітраж та виконання рішень міжнародного арбітражу та іноземних судів в Україні, пошук та стягнення активів в Україні та закордоном. Нещодавно він успішно вирішив складну комерційну справу, пов’язану з комерційним шахрайством у низці юрисдикцій.

Михайло Лукашенко фокусується на юридичному супроводженні транзакцій фондів прямих інвестицій, структурування та податкового планування, формування інвестиційних портфелів та продажу портфельних інвестицій. Михайло має значний досвід структурування угод злиття та поглинання в різних юрисдикціях за участі як офшорних, так і локальних компаній. Він супроводжує клієнтів під час передпродажної підготовки компанії-об’єкта угоди, консультує клієнтів з питань юридичного аудиту та транзакційної документації.

Олена Перцова спеціалізується на вирішенні корпоративних конфліктів та складних комерційних спорів, захисті бізнесу від рейдерських захоплень, банківських, антимонопольних спорів, а також на допомозі бізнесу у спорах з органами державної влади. В активі Олени успішно вирішені спори з українськими державними органами, такими як Антимонопольний комітет, Міністерство фінансів, Держкомісія у сфері регулювання зв’язку та інформатизації, Національний банк, Державна авіаційна служба, Держкомісія у сфері регулювання ринків фінансових послуг та інші державні органи. Нещодавно вона успішно захистила інтереси клієнта в низці багатомільйонних комерційних та адміністративних спорів у сфері нерухомості.

Олексій Філатов, старший партнер Aequo, коментує: «Вітаю кожного нового партнера із цим значним досягненням в кар’єрі. Всі вони — видатні юристи, і ми впевнені, що клієнти Aequo виграватимуть за рахунок їх лідерських та професійних якостей, глибокої експертизи та самовідданості у роботі. Це рішення є ще одним важливим кроком на нашому шляху розвитку нових поколінь лідерів, причому жінки, завдяки їх визначним професійним досягненням, переважають у складі наших нових партнерів».