Aequo Friends 2021: стартувала шоста хвиля онлайн-стажування для юристів

29 Вересня 2021

Aequo оголосила про старт шостої хвилі AEQUO Friends – інноваційного онлайн-стажування для юристів.

Студенти із 35 вищих навчальних закладів України та інших країн подали заявки на участь у конкурсі. Після декількох етапів відбору із понад 130 анкет, 10 кращим та найперспективнішим студентам було запропоновано пройти стажування AEQUO Friends.

Онлайн-стажування триватиме чотири місяці. Протягом цього часу студенти будуть співпрацювати з менторами за допомогою онлайн-платформи, отримуючи завдання та зворотній зв’язок. Важливо, що студенти зможуть самостійно вибирати задачі за видами робіт та практиками. Цей досвід допоможе їм зробити перші кроки в розвитку кар’єри, набути професійні навички та отримати досвід у різних напрямках юриспруденції. Завдяки такому формату стажування студенти мають можливість продовжувати навчання в комфортному для них режимі та самі організовують стажування максимально ефективно

Онлайн-стажування Aequo Friends розпочало роботу у 2017 році. За цей час було проведено п’ять хвиль стажування. За результатами успішного проходження програми кожен четвертий стажер приєднується до команди фірми. Студенти із 30+ вишів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі, Литви подали заявки на стажування у 2017-2021.

У 2018 році проєкт AEQUO Friends було відзначено престижним міжнародним рейтингом FT Innovative Lawyers у категорії «Управління та розвиток талантів» (Managing and Developing Talent). У 2020 році онлайн-стажування AEQUO Friends було представлено в Добровільному огляді щодо прогресу бізнесу у досягненні Цілей сталого розвитку ООН (ЦСР), підготовленому Глобальним договором ООН в Україні.