IFLR1000 2021/22 високо рекомендує Aequo у 5 практиках і відзначає 4 юристів фірми

28 Серпня 2021

Aequo здобула найвищий рейтинг у практиці злиттів і поглинань і високо рекомендована у практиках банківського та фінансового права, ринків капіталу (акціонерний і борговий капітал), реструктуризації та банкрутства, а також у практиці розвитку проєктів, – відповідно до останнього, 31-го, видання рейтингу IFLR1000, регіон EMEA.

Крім того, рейтинг високо рекомендує провідних юристів Aequo:

  • Дениса Лисенка, керуючого партнера, високо рекомендовано у практиках конкурентного права, M&A, фондів прямих інвестицій, реструктуризації та банкрутства, а також у галузях споживчих товарів і послуг, продовольчих товарів і напоїв;

  • Анну Бабич, партнерку, високо рекомендовано у практиках M&A, реструктуризації та банкрутства, а також у галузях медіа, технологій і телекомунікацій;

  • Юлію Кирпу, партнерку, високо рекомендовано у практиках банківського права, фінансової реструктуризації, регулювання фінансових послуг, а також у галузях банківських і фінансових послуг і страхування.

  • Богдана Дмуховського, радника, який дебютував у рейтингу цього року. Богдана визнано «висхідною зіркою» у практиках банківського та фінансового права та реструктуризації та банкрутства.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 – це міжнародний рейтинг провідних юридичних фірм і юристів у сферах фінансового та корпоративного права. В основі цього незалежного дослідження лежать рекомендації юристів, які працюють у фінансових установах і компаніях зі світовим іменем, а також рекомендації провідних юристів у кожній окремо взятій галузі права. Дослідження приділяє велику увагу складності угоди, інноваційному підходу, якості обслуговування клієнтів і можливості проведення транскордонних операцій.