Aequo – переможець «Юридичної премії 2018 року» у двох номінаціях

16 Травня 2018

16 травня 2018 року в готелі InterContinental Kyiv пройшла дванадцята урочиста церемонія нагородження найкращих юристів України – «Юридична премія 2018 року». Юридична премія заснована тижневиком «Юридична практика» і вважається в Україні юридичним Оскаром.

Aequo здобула дві нагороди Legal Awards 2018:

  • Юридична фірма року у сфері M&A,

  • Найкращий юрист у сфері арбітражу – Павло Бєлоусов, радник

Aequo була номінована на звання Юридичної фірми року, а також Юридичної фірми року у сфері корпоративного права, конкурентного права, інтелектуальної власності, боргової реструктуризації, медицини та фармацевтики, медіа та комунікацій. Партнер Олександр Мамуня увійшов до списку фіналістів у номінації «Найкращий юрист з інтелектуальної власності», партнер Юлія Кирпа – у номінації «Найкращий юрист з боргової реструктуризації», а радник Сергій Денисенко – у номінації «Найкращий юрист з конкурентного права».

Нагороди були вручені у 44 номінаціях. Критерії відбору переможців включають досягнення юридичної фірми на ринку юридичних послуг України, значущі угоди та судові справи, фінансові показники, наявність крупних українських і зарубіжних клієнтів, участь партнерів в управлінні юридичною фірмою, громадська та pro bono діяльність.