AEQUO розпочинає набір на шосту хвилю інноваційного стажування для юристів AEQUO Friends

05 Липня 2021

Юридична фірма AEQUO оголошує про старт набору на шосту хвилю онлайн-стажування для юристів AEQUO Friends.

Стажування розраховано на студентів останніх курсів юридичних факультетів українських вищих навчальних закладів, а також на студентів, які навчаються за кордоном, але планують повернутися на роботу в Україну. Для того щоб стати стажером AEQUO Friends, необхідно пройти тестування – комп’ютерну гру-квест – на сайті friends.aequo.ua та інтерв’ю з менторами – радниками та старшими юристами AEQUO.

Із 2020 року набір на стажування проходить двічі на рік. Тривалість стажування – 4 місяці. Протягом цього часу студенти взаємодіятимуть з менторами за допомогою онлайн-платформи, отримуючи завдання та зворотній зв'язок. При цьому студент може самостійно обирати завдання за видами робіт та практиками, що допоможе отримати досвід та зробити правильний вибір при плануванні подальшої кар’єри в юриспруденції. Така форма співпраці залишає студентам можливість продовжувати навчання в гнучкому та комфортному для них режимі й самостійно організовувати своє стажування максимально ефективно та зручно.

«Випускники програми мають можливість приєднатися до нашої команди 25% стажерів працюють в AEQUO. Більш того, це чудова можливість для студентів попрацювати над цікавими та надихаючими pro bono проєктами разом з UN Global Compact та нашою командою юристів. Ми щиро пишаємося тим, що AEQUO Friends – це один із тридцяти проєктів, який Україна представляла у рамках заходів сесії Генеральної Асамблеї ООН в Добровільному огляді щодо прогресу бізнесу у досягненні Цілей сталого розвитку», – коментує Анна Бабич, партнерка AEQUO.

Онлайн-стажування AEQUO Friends розпочало роботу в 2017 році. За цей час було проведено п’ять хвиль стажування: 871 студентів взяли участь у конкурсі, 63 були прийняті на стажування. Студенти із 30+ вишів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі, Литви подали заявки на стажування у 2017-2021.