До Дня Незалежності України

24 Серпня 2022

Об’єднаємо зусилля

Україна відзначає День Незалежності. Відзначає тоді, коли її захист є головним питанням – коли ворог не припиняє агресії для позбавлення України незалежності, атакуючи українські міста та села, вбиваючи її громадян, намагаючись зруйнувати економіку.

В цей час кожен робить для захисту незалежності краще, на що він здатен – на лінії фронту, у волонтерській діяльності, в економічній сфері.

Ми продовжуємо працювати та допомагати українському бізнесу та міжнародним інвесторам в Україні підтримувати життєстійкість під час війни. Ми займаємося критично важливими проєктами, що спрямовані на підтримку бізнесу для прискорення перемоги та забезпечення стабільності української економіки в цілому, що є запорукою незалежності нашої країни.

Серед іншого, у спільній команді із міжнародними юридичними фірмами Aequo представляє Нафтогаз у справах проти РФ та Газпрому, який ворог використовує як інструмент енергетичної агресії проти України. Не менш важливою є наша робота на внутрішньому енергетичному фронті: ми представляємо Оператора ГТС України, що забезпечує безперебійне транспортування природного газу споживачам України та країн ЄС, у судових справах щодо ціни на газ, яка має особливе значення з огляду на спроби ворога дестабілізувати ситуацію в українській енергетиці. Вже давно ворог намагається підірвати та дискредитувати цю роботу – але ми продовжуватимемо її й далі.

Ми представляємо ряд провідних компаній з різних секторів економіки в справах проти РФ та співучасників агресії щодо відшкодування завданих нею збитків українського бізнесу та іноземних інвесторів.

Наша команда допомагає розвитку сектору IT, одного з головних сучасних джерел підтримання та розвитку української економіки, діючи як юридичний радник в цілому ряді інноваційних проєктів.

Ми вдячні нагоді сприяти реалізації соціально-важливих проєктів, спрямованих на відбудову та розвиток української економіки. Так, Aequo виступає юридичним радником IT Generation – проєкту Міністерства цифрової трансформації України, мета якого – допомогти талановитим українцям пройти навчання безоплатно, опанувати нову професію і почати кар’єру у сфері IT. Aequo також бере участь у проєкті Ukrainian Global University, завдяки якому українці зможуть навчатися у найкращих університетах світу, щоб в майбутньому допомогти якнайшвидшому відновленню економіки України.

Разом з іншими провідними українськими юридичними фірмами, ми не надаємо правову допомогу і не співпрацюємо з суб’єктами країни-агресора та її спільників.

Ми допомагаємо ЗСУ та волонтерським ініціативам, фінансуємо закупівлі медичного, захисного та іншого спорядження, підтримуємо і пишаємося тими колегами з нашої команди, які захищають Україну на фронті.

Сьогодні, як ніколи, Україна потребує єднання у боротьбі за свою незалежність. Об’єднання зусиль, припинення  чвар між собою, спільна відсіч зовнішнім ворогам та їх внутрішнім посібникам – запорука нашої спільної перемоги.

Вітаємо з Днем незалежності України!

Віримо в перемогу!