Aequo – фіналіст премії Chambers Europe Awards 2021

05 Лютого 2021

Aequo увійшла до списку фіналістів премії Chambers Europe Awards 2021 у категорії «Юридична фірма року в Україні».

«Відбору номінантів і переможців передує проведення численних інтерв’ю та масштабних досліджень, котрі проводить наша спеціалізована команда, до якої входить більше 200 аналітиків. Увійти до шорт-листу премії означає те, що фірма та її команда визнано елітою професії», – відзначають у довіднику.

«Ми вдячні Chambers & Partners за цю номінацію. На міжнародному юридичному ринку це одне із найпрестижніших визнань. Одним із критеріїв відбору фірм є відгуки клієнтів, іцей критерій для нас особливо важливий. Ми високо цінуємо довіру клієнтів, що надихає нашу віддану своїй справі команду підтримувати високі стандарти піклування про клієнтів і продовжувати йти шляхом інновацій», – підкреслив Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

Переможців буде оголошено в ході онлайн-церемонії, яка відбудеться 22 квітня 2021 р.

Премія Chambers Europe Awards відзначає провідні позиції фірми у ключових юрисдикціях регіону, відображаючи її досягнення за останні 12 місяців, блискучу роботу, значний стратегічний ріст і високу якість обслуговування клієнтів. Премія присуджується як національним, так і міжнародним юридичним фірмам регіону на основі дослідження, підготовленого в рамках нещодавнього дослідження Chambers Europe.