Aequo – фіналіст конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2021» у категорії «Суспільство»

06 Грудня 2021

На конкурсі відзначено проєкт AEQUO Friends – перше та єдине онлайн-стажування для студентів юридичних факультетів. З 2021 року стажисти мають змогу брати участь у роботі над проєктами pro bono, зокрема завдяки нашій співпраці з Мережею Глобального договору ООН в Україні.

Церемонія нагородження відбулася 2 грудня, в Освіторія Хабі (м. Київ). На конкурс 2021 року було подано близько 100 заявок з країн Східної Європи.

Нагорода «Партнерство заради сталого розвитку» вручається з 2018 року Мережею Глобального договору ООН в Україні й покликана дати поштовх керівництву і працівникам бізнес-компаній, а також уряду, дотримуватися у своїй діяльності Цілей сталого розвитку та впроваджувати кампанії, що можуть удосконалювати світ вже сьогодні.

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact (Глобального договору Організації Об'єднаних Націй). Це найбільша у світі асоціація відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі Десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, навколишнього середовища і боротьби з корупцією.