Aequo – фіналіст премії FT Innovative Lawyers 2019

26 Липня 2019

Aequo увійшла до числа фіналістів престижної міжнародної премії Financial Times (FT) Innovative Lawyers 2019 (Europe). Aequo – єдина юридична фірма в Україні, яка пятий рік поспіль відзначена рейтингом найінноваційніших фірм Європи.

З моменту свого заснування звіт FT прагне вийти за рамки стандартних критеріїв, що визначають рейтинг юристів за доходами, прибутком і сумами угод. Натомість він націлений розкрити реальну цінність, яку юристи привносять бізнесу, і відзначити професіоналів, які незмінно сприяють розвитку своїх клієнтів, їх власних юридичних фірм та самої професії.

Церемонія нагородження FT Innovative Lawyers Awards 2019 відбудеться 12 вересня 2019 року в Музеї природознавства (Natural History Museum) в Лондоні. За дванадцять років свого існування звіт FT Innovative Lawyers був визнаний одним із найпрестижніших юридичних рейтингів у Європі, а премії, що присуджуються в його рамках, по праву вважаються найбільш авторитетними на ринку. За останні десять років рейтинг оцінив інновації в юридичному бізнесі від понад 400 унікальних юридичних фірм та понад 400 юридичних департаментів з більш ніж 50 країн.