Aequo – фіналіст премії FT Innovative Lawyers 2020

15 Вересня 2020

Aequo увійшла до числа фіналістів престижної міжнародної премії Financial Times (FT) Innovative Lawyers 2020 у категорії «Найінноваційніша юридична фірма у Континентальній Європі». Aequo – єдина юридична фірма в Україні, яка шостий рік поспіль відзначається рейтингом найінноваційніших фірм Європи.

Від моменту свого заснування звіт FT прагне вийти за рамки стандартних критеріїв, що визначають рейтинг юристів за доходами, прибутком і сумами угод. Натомість він націлений розкрити реальну цінність, яку юристи привносять бізнесу, і відзначити професіоналів, які незмінно сприяють розвитку своїх клієнтів, їх власних юридичних фірм і професії як такої.

Церемонія нагородження FT Innovative Lawyers Awards 2020 відбудеться 1 жовтня в онлайн-форматі. Зареєструватися для віртуальної участі у церемонії можна на сайті Innovative Lawyers awards.

За чотирнадцять років свого існування звіт FT Innovative Lawyers було визнано одним із найпрестижніших юридичних рейтингів у Європі, а премії, що присуджуються в його рамках, справедливо вважаються найбільш авторитетними на ринку. За останні десять років рейтинг оцінив інновації в юридичному бізнесі понад 400 унікальних юридичних фірм та понад 400 юридичних департаментів з більш ніж 50 країн.

Нагадаємо, минулого року Анна Бабич, партнерка Aequo, стала переможцем Financial Times Innovative Lawyers Awards Europe 2019 у номінації «Найінноваційніший юрист року» (Legal Innovator of the year), а Aequo увійшла до ТОП-20 найінноваційніших юридичних фірм Європи.