Aequo – фіналіст премії The Lawyer European Awards 2018 у номінації «Угода року в сфері енергетики та інфраструктури в Європі»

17 Січня 2018

Aequo увійшла до числа фіналістів щорічної премії The Lawyer European Awards 2018 у номінації «Угода року в сфері енергетики та інфраструктури в Європі».

«Для нас велика честь увійти до числа фіналістів у сфері енергетики та інфраструктури разом із провідними в даному секторі економіки міжнародними юридичними фірмами, такими як Bird & Bird, Broseta, Freshfields Bruckhaus Deringer, Herbert Smith Freehills, SRS Advogados, Watson Farley & Williams. Енергетика та інфраструктура є нашими стратегічними індустріями, і ми вдячні нашим клієнтам за високу оцінку прихильності нашої фірми турботі про клієнтів, індустріальному фокусу та інноваціям. Вітаю наших колег, особливо команду енергетики та інфраструктури», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

Премія The Lawyer European Awards вже дев'ять років поспіль відзначає найкращих гравців на ринку юридичних послуг Європи.

Фірми-фіналісти відібрані суддями за високу якість роботи протягом року, що значно відрізняє їх від інших гравців на ринку юридичних послуг. На думку дослідників, цього року конкуренція була особливо сильною, а кількість поданих заявок рекордно високою.

Церемонія нагородження переможців відбудеться в готелі Grange Tower Bridge у Лондоні 15 березня 2018 року. У церемонії візьмуть участь понад 350 керуючих та старших партнерів юридичних фірм з усієї Європи, де вони зможуть налагодити нові зв'язки та відзначити успіх найкращих юридичних фірм індустрії.

Список фіналістів The Lawyer European Awards 2018 доступний за посиланням.