AEQUO Friends 2020: стартувала третя хвиля онлайн-стажування для юристів

06 Травня 2020

Aequo оголосила про старт третьої хвилі AEQUO Friends – інноваційного онлайн-стажування для юристів.

227 студентів із 32 вищих навчальних закладів України, Польщі, Нідерландів, Франції та США подали заявки на участь у конкурсі. Після декількох етапів відбору 15 кращим та найперспективнішим студентам було запропоновано пройти стажування AEQUO Friends.

Протягом чотирьох місяців студенти будуть взаємодіяти з менторами за допомогою онлайн платформи, отримуючи завдання та зворотній зв’язок. При цьому студенти зможуть вибирати задачі за видами робіт та практиками. Цей досвід допоможе їм зробити правильний вибір при плануванні подальшої кар’єри в юриспруденції. Такий формат стажування залишає студентам можливість продовжувати навчання в комфортному режимі та самим організовувати стажування максимально ефективно.

Основні цілі, які переслідують організатори проєкту: покращити якість юридичної освіти, надати молодим талантам можливість зробити перші кроки у розвитку кар’єри та визначитись з її подальшим напрямком, отримати професійні навички та досвід, які знадобляться на початковому етапі роботи, підвищити рівень турботи про клієнтів, забезпечити ефективний аутстафінг юристів для клієнтів у майбутньому, а також сформувати кадровий резерв.

Онлайн-стажування AEQUO Friends було засновано у 2017 році. За цей час 547 студентів подали заявки на участь у стажуванні. 26 студентів було прийнято на стажування. За результатами успішного проходження програми 8 стажерів були прийняті до штату Aequo.

В 2018 році проєкт AEQUO Friends було відзначено престижним міжнародним рейтингом FT Innovative Lawyers у категорії «Управління та розвиток талантів» (Managing and Developing Talent).