AEQUO FRIENDS 2021: стартувала п'ята хвиля онлайн-стажування для юристів

05 Квітня 2021

Aequo оголосила про старт п’ятої хвилі AEQUO Friends – інноваційного онлайн-стажування для юристів.

Студенти із 18 вищих навчальних закладів України та інших країн подали заявки на участь у конкурсі. Після декількох етапів відбору 10 кращим та найперспективнішим студентам було запропоновано пройти стажування AEQUO Friends.

Протягом чотирьох місяців студенти будуть взаємодіяти з менторами за допомогою онлайн платформи, отримуючи завдання та зворотній зв’язок. При цьому студенти зможуть вибирати задачі за видами робіт та практиками. Цей досвід допоможе їм зробити правильний вибір при плануванні подальшої кар’єри в юриспруденції. Такий формат стажування залишає студентам можливість продовжувати навчання в комфортному режимі та самим організовувати стажування максимально ефективно.

Цього року, завдяки співпраці Aequo з Глобальним договором ООН, у стажерів також з’явиться можливість стати частиною команди, яка працює над важливими pro bono проєктами.

Онлайн-стажування Aequo Friends розпочало роботу в 2017 році. За цей час було проведено чотири хвилі стажування: 871 студентів взяли участь у конкурсі, 64 були прийняті на стажування. За результатами успішного проходження програми кожен четвертий стажер приєднується до команди фірми. Студенти із 30+ вишів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі, Литви подали заявки на стажування у 2017-2021.

У 2018 році проєкт AEQUO Friends було відзначено престижним міжнародним рейтингом FT Innovative Lawyers у категорії «Управління та розвиток талантів» (Managing and Developing Talent). У 2020 році онлайн-стажування AEQUO Friends було представлено в Добровільному огляді щодо прогресу бізнесу у досягненні Цілей сталого розвитку ООН (ЦСР), підготовленому Глобальним договором ООН в Україні.