Aequo консультує фонд Джорджа Сороса Ukrainian Redevelopment Fund з питань українського антимонопольного законодавства в процесі придбання частки в Ciklum Holding Limited

26 Січня 2016

Aequo консультує фонд Джорджа Сороса Ukrainian Redevelopment Fund з питань українського антимонопольного законодавства, включаючи отримання дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію та узгоджені дії, у зв’язку з придбанням значного пакету акцій провідної міжнародної ІТ-компанії – розробника програмного забезпечення – Ciklum Holding Limited.

Ciklum – провідна міжнародна компанія, що займається розробкою програмного забезпечення та наданням ІТ-послуг. Ciklum постачає високоякісне ПЗ компаніям, які входять до рейтингу Fortune 500, та швидкозростаючим організаціям, що працюють у різних галузях. Центри розробки, в яких задіяно більше 2 500 розробників, розташовані по всьому світу. До складу компанії також входять розширені команди спеціалістів з розробки ПЗ, забезпечення якості, наукових досліджень, розробки нових продуктів та інженерного консалтингу.

Ukrainian Redevelopment Fund – приватна інвестиційна структура, яка спеціалізується на особливих ситуаціях та приватних інвестиціях в Україну, а також на компаніях зі значною операційною діяльністю в Україні. В межах своєї інвестиційної діяльності Фонд прагне здійснювати цільові інвестиції, які можуть сприяти економічному та соціальному розвитку України.

До команди Aequo під керівництвом Дениса Лисенка, керуючого партнера та керівника практики антимонопольного, конкурентного та торгового права, увійшли Сергій Денисенко, радник, та юристи Анна Литвинова та Ігор Калайда.