AEQUO Legal Tech Challenge 2018: перезавантаження ринку юридичних послуг

16 Червня 2018

Aequo рада анонсувати AEQUO Legal Tech Challenge 2018 – щорічний конкурс інновацій в юридичному бізнесі. Другий рік поспіль ідеї в сфері Legal Tech змагатимуться за головний приз.

AEQUO Legal Tech Challenge переслідує цілий ряд амбітних цілей: кидає виклик традиційним поглядам на надання юридичних послуг і створює сприятливе середовище для розвитку інновацій в юридичній сфері в Україні. Основна мета, яку ставлять перед собою організатори конкурсу, – вивести ринок юридичних послуг в Україні на якісно новий рівень, незмінно підвищуючи ефективність роботи юристів та якість турботи про клієнтів.

У рамках конкурсу всі бажаючі можуть запропонувати свої ідеї в сфері Legal Tech, заповнивши до 31 серпня 2018 року анкету на офіційному сайті. Участь в конкурсі абсолютно безкоштовна. Запропоновані проекти будуть проаналізовані і оцінені членами журі, в числі яких провідні міжнародні та українські експерти в сфері інновацій, IT, технологій та юриспруденції. Серед них:

  • Вікторія Тігіпко, засновник і керуючий партнер венчурного фонду TA Ventures, ініціатор створення української мережі клубів з навчання дітей програмуванню Code Club UA, Президент Одеського міжнародного кінофестивалю, ініціатор і Голова Наглядової Ради Української Кіноакадемії;

  • Олександр Сорока, CEO у Startup.Network. Член ради директорів Української асоціації венчурного та приватного капіталу (UVCA);

  • Антон Вашкевич, керуючий партнер і cпівзасновник юридичної технологічної компанії Simplawyer;

  • Ігор Новіков, глава SingularityU Kyiv Chapter, організатор GIC Ukraine 2017;

  • Анна Бабич, партнер AEQUO, співкерівник практики телекомунікацій, медіа та технологій (ТМТ). Непрактикуючий соліситор (Англії та Уельсу).

16-18 листопада 2018 року відбудеться Суперфінал – Boot-camp – презентація ідей, виступ ключових спікерів та анонс переможця. Переможець отримає приз у розмірі 15 000 дол. США, доступ до провідних професіоналів у сфері юриспруденції та ІТ, можливості залучити інвестиції на розвиток проекту та багато іншого.

Анна Бабич, партнер Aequo, коментує: «Ми раді анонсувати 2-й Aequo Legal Tech Challenge. Ми твердо переконані в тому, що даний конкурс сприяє просуванню інновацій та змін на ринку юридичних послуг, підвищує цінність послуг юридичних фірм, забезпечує їх конкурентними перевагами і допомагає переосмислити підхід до задоволення потреб наших клієнтів».

Реєстрація та більш детальна інформація про конкурс доступні на офіційному сайті конкурсу.