Aequo – найбільш клієнтоорієнтована юридична фірма року в Україні, згідно з дослідженням PLS Top Teams 2021

20 Грудня 2021

Цього року Aequo визнано найбільш клієнтоорієнтованою юридичною фірмою року в Україні, згідно з дослідженням PLS Top Teams 2021, проєкту видавництва «Юридична практика».

Команду маркетингу та PR фірми включено до платинової, найвищої, ліги рейтингу, а директорку з маркетингу та PR Юлію Червонооку визнано у персональній номінації «Найкращий спеціаліст зі стратегічного розвитку».

Про це було оголошено на урочистій церемонії в рамках IX Міжнародного форуму просування юридичних послуг щорічного дослідження PLS Top Teams 2021.

PLS Top Teams – щорічна дослідницька програма, яку проводить видавництво «Юридична практика», у фокусі якої досягнення, кейси, інновації юридичних компаній та їхніх окремих представників у напрямках управління, просування (маркетинг, PR, розвиток бізнесу), турботи про клієнтів, інновацій та технологій, розвитку персоналу, втілення ініціатив у контексті соціальної відповідальності.

Форум просування юридичних послуг є єдиним в Україні заходом такого масштабу, присвяченим питанням розвитку і маркетингу юридичних послуг.