Aequo – найінноваційніша юридична фірма року в Україні згідно з дослідженням PLS Top Teams 2020

21 Грудня 2020

Цього року Aequo було визнано найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні згідно з дослідженням PLS Top Teams 2020, проєкту видавництва «Юридична практика».

Результати дослідження було оголошено в ході VIII Міжнародного форуму просування юридичних послуг.

«Aequo здобула це визнання вп’яте поспіль. Від моменту створення ми взяли курс на інноваційність, і визнання від PLS Top Teams підтверджує те, що ми стало розвиваємося в цьому напрямку. Ми вдячні нашій амбітній команді, завдяки якій ми просуваємося на крок попереду, випереджаючи час і виходячи за межі стандартних підходів. Ми вдячні нашим клієнтам, які довіряють нам вирішення найскладніших завдань. Ми вдячні проєкту PLS Top Teams за високе визнання», – відзначив Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

PLS Top Teams – щорічна дослідницька програма, яку проводить видавництво «Юридична практика», у фокусі якої досягнення, кейси, інновації юридичних компаній та їхніх окремих представників у напрямках управління, просування (маркетинг, PR, розвиток бізнесу), турботи про клієнтів, інновацій та технологій, розвитку персоналу, втілення ініціатив у контексті соціальної відповідальності.

Форум просування юридичних послуг є єдиним в Україні заходом такого масштабу, присвяченим питанням розвитку і маркетингу юридичних послуг.