Aequo оголошує про розширення управлінської команди

04 Червня 2018

Aequo рада повідомити про призначення старших юристів Мирослави Савчук та Євгена Левіцького на посаду радників практики вирішення спорів.

Мирослава має більш ніж 10-річний практичний досвід у сферах міжнародного арбітражу та судових проваджень, приділяючи особливу увагу комерційним, корпоративним та податковим спорам. Вона має успішний досвід представництва інтересів клієнтів у спорах з Антимонопольним комітетом України, податковими, митними та іншими контролюючими органами, а також у справах про визнання і приведення у виконання рішень іноземних судів та міжнародних арбітражів. Мирослава регулярно представляє інтереси клієнтів фірми щодо різних аспектів оподаткування, конкурентного права та регулювання інвестицій в Україні, а також з питань правового регулювання. Спеціалізація Мирослави включає ряд ключових індустрій фірми, серед яких – енергетика та природні ресурси, транспорт та інфраструктура, харчова промисловість та агробізнес.

Євген має більш ніж 9-річний досвід представництва інтересів українських та зарубіжних компаній у спорах і консультацій з різних питань цивільного та майнового права, господарського та корпоративного права, банківського права, міжнародного приватного права та міжнародного арбітражу. Він має значний досвід у сфері стягнення заборгованості на користь фінансових установ, в тому числі шляхом звернення стягнення на предмет іпотеки, а також за договорами поруки. Євген спеціалізується на цивільному та господарському процесах, процедурі банкрутства, а також на виконанні судових і арбітражних рішень, приділяючи особливу увагу спорам у сферах транспорту та інфраструктури, фінансових послуг, споживчих товарів і торгівлі. Його практика включає кримінальні провадження, пов'язані з комерційними і цивільними справами. Євген успішно пройшов стажування у складі команд, які займаються міжнародним арбітражем та судовою практикою у фінансовій сфері, в міжнародних юридичних фірмах та колегії адвокатів (Chambers) у Лондоні. Він також пройшов стажування в Королівському Суді Справедливості (Royal Courts of Justice) під керівництвом суддів Високого Суду Правосуддя (High Court of Justice) та Апеляційного Суду Англії і Уельсу (Court of Appeal of England and Wales).

На новій посаді Мирослава Савчук та Євген Левіцький відповідатимуть за подальше посилення практики вирішення спорів і значний розвиток бізнесу.

Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo, коментує: «Ми раді, що Мирослава і Євген приєднуються до управлінської команди Aequo. Вони талановиті юристи, ми високо цінуємо їх виняткову роботу і вітаємо їх із заслуженим підвищенням. Дане розширення і посилення управлінської команди Aequo відповідає стратегії довгострокового зростання фірми, що ґрунтується на турботі про клієнтів, індустріальному фокусі та інноваціях. Воно також допоможе закріпити наші провідні позиції у практиці вирішення спорів на ринку юридичних послуг України».

AEQUO названа найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні за версією IFLR Europe Awards 2018, юридичною фірмою року в Росії, Україні та СНД за версією The Lawyer European Awards 2017 та однією з найінноваційніших юридичних фірм у Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2017.