Aequo оголошує про розширення управлінської команди

24 Вересня 2019

Aequo рада повідомити про призначення Наталії Дрюк на посаду радника практики інтелектуальної власності.

Наталія має більш ніж 12-річний досвід у галузі цивільного, господарського судочинства та інтелектуальної власності.

Один з її основних напрямків роботи – патентні спори в агрохімії та фармацевтиці на стику хімії, біології та інтелектуальної власності. Наталія вже забезпечила своїм клієнтам ряд інноваційних рішеннь в багатьох судових спорах у даній сфері. Нещодавній досвід Наталії також включає ведення великої кількості справ, що стосуються торгових марок і доменних імен у сфері медіа та телекомунікаційних технологій.

Також вона консультує з питань ліцензування та проводить юридичні аудити у сфері інтелектуальної власності в різних галузях промисловості.

Провідні міжнародні та національні рейтинги рекомендують Наталію:

  • Best Lawyers 2020 – у сфері інтелектуальної власності.

  • The Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients 2018-2019 – у сферах інтелектуальної власності, фармацевтики, медицини та охорони здоров'я.

  • IP Stars 2018-2019 – у сфері інтелектуальної власності. За словами одного з клієнтів: «Вона чудово розбирається в усіх аспектах вирішення спорів у сфері інтелектуальної власності».

У своїй новій ролі Наталія відповідатиме за подальше посилення практики та розвиток бізнесу.

Олександр Мамуня, партнер практики інтелектуальної власності Aequo, коментує: «Працюючи в Aequo з моменту заснування фірми, Наталія проявила себе як винятковий професіонал і продемонструвала блискучі результати у наданні консультацій та захисті інтересів клієнтів. Ми цінуємо прихильність Наталії стратегічним пріоритетам фірми – індустріальному фокусу, турботі про клієнтів та інноваціям – і з радістю вітаємо її в нашій управлінській команді. Вітаємо Наталію з заслуженим підвищенням і бажаємо їй успіхів на новій посаді».