WTR 1000 2024 визнає Aequo серед найкращих юрфірм у сфері захисту ТМ

08 Лютого 2024

World Trademark Review 1000 високо рекомендує Aequo у своєму виданні 2024 року як «фірму, до якої варто звернутися щодо захисту торговельних марок в Україні».

Згідно з довідником, Aequo може пишатися командою талановитих юристів, які продовжують залучати клієнтів завдяки своєму професіоналізму та глибоким знанням українського ринку інтелектуальної власності. «Вони надають відмінні та своєчасні консультації, беручи до уваги юридичні та бізнес інтереси клієнтів, враховуючи загальну ситуацію на ринку», – зазначають дослідники.  

  • Тетяна Кудрицька, партнерка та співкерівниця практики інтелектуальної власності Aequo, є «впливовою фігурою у сфері інтелектуальної власності в Україні завдяки своєму блискучому послужному списку успішного судового адвоката». Видання підкреслює її вирішальну перемогу для українського фармацевтичного гіганта «Дарниця» у Верховному Суді.

  • Наталія Дрюк, партнерка та співкерівниця практики інтелектуальної власності Aequo, здобула визнання як досвідчена судова юристка, яка ефективно вирішує складні спори щодо торговельних марок. Серед її ключових клієнтів – Forbes і Raiffeisen Bank International.

  • Ірина Сердюк, патентна повірена, яка цього року вперше увійшла до WTR 1000, є надзвичайно кваліфікованою фахівчинею, відомою завдяки своїй професійності в управлінні комплексними проєктам у сфері інтелектуальної власності. «Ірина вибудовує гармонійну співпрацю з клієнтами, і вони цінують її підхід, орієнтований на вирішення бізнес завдань», – зазначають опитані довідником клієнти.

WTR 1000 – «Провідні фахівці світу у сфері торговельних марок» – унікальний довідник, який визначає найкращих фахівців у сфері торговельних марок у десятках ключових юрисдикцій в усьому світі. WTR 1000 спеціалізується на сфері торговельних марок і здобув репутацію як найбільш авторитетний ресурс для тих, хто шукає юридичну підтримку світового рівня у цій сфері.