Aequo знову серед кращих юридичних фірм світу в сфері міжнародного арбітражу за версією GAR 100 2021

15 Липня 2021

Четвертий рік поспіль Aequo – у переліку найкращих юридичних фірм світу у сфері міжнародного арбітражу, за версією щорічного рейтингу провідного спеціалізованого видання Global Arbitration Review – The GAR 100 2021 (14-е видання).

Відповідно до видання GAR 100, «Aequo завоювала репутацію надійної юридичної фірми з унікальною експертизою вирішення знакових спорів у нафтогазовій індустрії в Україні».

Клієнти також відзначають команду фірми та називають Aequo «провідною українською юридичною фірмою» у сфері арбітражу й на енергетичному ринку. Один із клієнтів рекомендує Павла Бєлоусова як видатного професіонала, який «завжди в курсі всіх трендів і викликів в енергетичній сфері України» та «бере безпосередню участь у всіх проєктах, які доручено фірмі».

 

GAR 100 – авторитетний міжнародний довідник, який відзначає найкращі юридичні фірми світу, рекомендовані за результатами дослідження у сфері міжнародного арбітражу, а також надає масштабний якісний аналіз практик міжнародного арбітражу з усього світу.

Більш детальна інформація доступна за посиланням.