AEQUO – переможець у номінації «Юридична фірма року: Росія, Україна та СНД» за версією The Lawyer European Awards 2017

17 Березеня 2017

AEQUO названа юридичною фірмою року в Росії, Україні та СНД за версією видання The Lawyer на церемонії нагородження The Lawyer European Awards 2017, що відбулася 16 березня 2017 року в готелі Grange St Paul's в Лондоні, яку відвідали понад 300 керуючих партнерів, партнерів та корпоративних юристів з усієї Європи.

Цього року на премію було номіновано рекордну кількість учасників – 8 корпоративних юристів та 125 фірм та юридичних мереж. AEQUO увійшла до числа 27 переможців, визнаних у міжнародних, європейських і національних категоріях.

Згідно з виданням The Lawyer: «Переможці цього року – це сила, з якою треба рахуватися, що впроваджує передові ідеї, починаючи з інновацій всередині фірм та закінчуючи сміливими міжнародними стратегіями. Завдяки переконливому списку клієнтів і новаторським угодам ці компанії являють собою еталон роботи юридичної фірми в Європі у 2016 році».

«Це велике досягнення, і я вдячний нашій команді за самовідданість та ентузіазм. Дане визнання демонструє правильність стратегії, обраної нашою фірмою. Ми цінуємо довіру, яку виявляють наші клієнти, і ми продовжимо надавати клієнтоорієнтовані й інноваційні рішення та покращувати якість послуг, що надаємо», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер AEQUO.

Премія The Lawyer European Awards була ініційована авторитетним британським виданням Тhe Lawyer, яке оцінює юридичні фірми в Європі, що демонструють стратегічне бачення, високу культуру партнерських відносин, відмінні фінансові показники та зростання, незмінно високу якість юридичних послуг, а також визначні результати у розвитку персоналу. Цього року основний акцент дослідження буде зроблено на транскордонні проекти юридичних фірм, важливість котрих зростає з кожним роком.

Більш детальну інформацію про переможців цього року можна переглянути за посиланням.