Aequo посилює команду практики вирішення спорів

21 Травня 2018

ЮФ Aequo рада повідомити про зміцнення практики вирішення спорів. До команди практики фірми приєдналась Олена Перцова, радник, а також юристи Сергій Олексін і Вадим Майструк.

Група юристів під керівництвом Олени Перцової спеціалізується на вирішенні корпоративних конфліктів і складних судових спорів, захисті бізнесу від рейдерських захоплень, банківських спорах, а також представництві інтересів бізнесу у спорах із органами державної влади.

В активі Олени успішно завершені проекти щодо захисту бізнесу від рейдерських захоплень, спори з Міністерством фінансів України, Держкомісією в сфері регулювання зв'язку та інформатизації, Національним банком України, Державною авіаційною службою України, Держкомісією в сфері регулювання ринків фінансових послуг та іншими державними органами.

Олена є членом Асоціації правників України, Асоціації адвокатів України, Європейської бізнес Асоціації. З 2017 року Олена очолює комітет Асоціації адвокатів України з корпоративного права.

Індустрії: телекомунікації, авіаційний сектор, банківський сектор, енергетика та природні ресурси.

«Aequo продовжує реалізовувати стратегію зміцнення практик. Ми впевнені, що приєднання визнаного експерта Олени Перцової та її команди сприятиме зміцненню провідних позицій фірми на ринку юридичних послуг України у сфері вирішення спорів», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

«Сучасні реалії вимагають комплексних рішень для бізнесу. На сьогодні недостатньо бути хорошим юристом – потрібно бути надійним радником, який розуміє специфіку бізнесу та його потреби. Вірю, що глибока індустріальна експертиза команди Aequo у співпраці з нашою командою будуть затребувані серед клієнтів і допоможуть їм ефективніше приймати нові виклики», – коментує Олена Перцова.