Aequo відзначено у двох категоріях звіту Financial Times Innovative Lawyers Europe 2022

13 Жовтня 2022

У жовтні було опубліковано звіт Financial Times Innovative Lawyers Europe 2022, що пропонує переглянути погляд на успіх. У ньому представлено цілу низку ініціатив, які демонструють те, що юридична галузь відіграє трансформуючу роль в умовах безпрецедентних глобальних викликів.

У звіті Aequo визнано видатною фірмою за її внесок до розробки режиму «Дія.City» в категорії «Подолання бар’єрів для інвестицій та фінансування».

Крім того, Aequo відзначено в категорії «Відповідальний бізнес» за юридичну підтримку, надану Українському глобальному університету, унікальній освітній ініціативі, спрямованій на забезпечення доступу до якісної освіти задля відновлення України.

Цього року до звіту включено спеціальний матеріал «Українські юридичні фірми налаштовані на відновлення», де висвітлюється бачення українськими юристами тих викликів, котрі війна поставила перед українським юридичним ринком, та перспектив відновлення країни. Зокрема, відзначається підтримка бізнесу з боку Aequo:

·       Підготовка до відновлення країни та потенційних позовів про відшкодування збитків.

·       Успішний розгляд міжнародних арбітражних та судових спорів з російською федерацією та російською державною енергетичною компанією «Газпром», що забезпечить компенсацію на користь «Нафтогазу України».

·       Розробка режиму «Дія.City», який стимулює розвиток креативних галузей, зокрема військових технологій та стартапів у галузі штучного інтелекту.

Ознайомитися з повним звітом можна тут.

FT Innovative Lawyers Europe 2022 – це рейтинг, звіт і премія для юристів, що відзначають найінноваційнішу юридичну роботу юридичних фірм і юрисконсультів, які працюють у регіоні. FT та його партнер за дослідженнями, компанія RSGI, розробили унікальну методику для рейтингування юристів за інноваціями.

Цього року у щорічному рейтингу юридичних фірм, що складається FT, з’явився новий, ширший набір показників для оцінки успіху комерційних юридичних фірм. Інновації залишаються ключовим критерієм, але до них додалися показники стратегії роботи з командою, фінансового зростання та прибутковості за три роки, цифрової зрілості та відгуки клієнтів.