Розпочинаємо набір на 9 хвилю інноваційного стажування для юристів Aequo Friends

27 Листопада 2023

Aequo оголошує про старт набору на дев‘яту хвилю інноваційного стажування Aequo Friends з 27 листопада 2023 року.

Стажування розраховане на студентів 3-5 курсів юридичних факультетів вітчизняних закладів вищої освіти, а також на студентів, які здобувають юридичну освіту за кордоном, але планують повернутися в Україну. 

Стажування тривалістю 4 місяці проходить під керівництвом провідних професіоналів Aequo – включаючи партнерів та юристів, що працюють у 12 індустріях та належать до 17 практик. Студенти мають свободу вибору менторів, а також завдань за видами робіт та галузей, що дозволяє їм спробувати свої сили у різних напрямках юриспруденції та визначитися з майбутньою спеціалізацією.

Участь у програмі Aequo Friends легко поєднувати із навчанням у виші завдяки гнучкому формату: проходити стажування можна офлайн у київському офісі фірми, онлайн, чи комбінуючи обидва варіанти. Стажери співпрацюють із менторами за допомогою інноваційної онлайн-біржі, де конкурують за найцікавіші завдання та отримують зворотній зв‘язок.

За твердженням учасників попередніх хвиль стажування, чи не найсильнішою перевагою Aequo Friends є робота над реальними кейсами з перших же днів. І це не тільки проєкти впливових світових бізнесів, але й соціально-важливі ініціативи з відбудови України.

Aequo Friends – це більше, ніж стажування, адже учасники також проходять курс лекцій та семінарів Aequo Academy, у якому зібрані практичні знання та тонкощі професії, про які точно не розкажуть в університеті.

Щоб стати стажером Aequo Friends, необхідно з 27 листопада до 25 грудня 2023 року зареєструватися та пройти комп’ютерну гру-квест на сайті за цим посиланням. Ті, хто найкраще пройдуть тести та завдання, будуть запрошені на інтерв’ю з менторами Aequo та, і за його результатами - до програми Aequo Friends. Детальніше про програму та відбір тут: https://aequo.ua/aequo-friends.

“Програма Aequo Friends – це можливість блискуче запустити юридичну кар'єру та стати пліч-о-пліч з провідними українськими юристами у проєктах, що змінюють країну. До 40% випускників програми стажування долучаються до команди Aequo”, коментує Анна Бабич, виконавча партнерка Aequo, керівниця практик корпоративного права, злиттів та поглинань.

Проєкт Aequo Friends було засновано у 2017 році як щорічну програму стажування, а з 2020 року стажування почали проводитися двічі на рік. Програма залучає студентів із понад 50 найкращих юридичних закладів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі та Литви. У 2018 році проєкт Aequo Friends було відзначено престижним міжнародним рейтингом FT Innovative Lawyers у категорії «Управління та розвиток талантів» (Managing and Developing Talent). У 2021 році проєкт стажування Aequo Friends став фіналістом конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2021», організатором якого є Глобальний договір ООН в Україні.