Aequo розпочинає набір на сьому хвилю інноваційного стажування для юристів Aequo Friends

14 Січня 2022

Юридична фірма Aequo оголошує про старт набору на сьому хвилю онлайн-стажування для юристів Aequo Friends. Стажування розраховане на студентів 3-5 курсів юридичних факультетів українських вищих навчальних закладів, а також на студентів, які навчаються за кордоном, але планують повернутися на роботу в Україну. Для того, щоб стати стажером Aequo Friends, необхідно пройти тестування – комп’ютерну гру-квест – на сайті friends.aequo.ua та інтерв’ю з менторами Aequo. З 2020 року набір на стажування проходить двічі на рік. Тривалість стажування – 4 місяці.

Під керівництвом досвідчених менторів – зокрема, партнерів та радників Aequo – студенти працюють над реальними кейсами з першого дня стажування. На онлайн-платформі вони отримують завдання та зворотний зв'язок від наставників і мають змогу проявити свій талант.  

При цьому студент може самостійно обирати завдання за видами робіт та практиками, що допоможе отримати досвід та зробити правильний вибір при плануванні подальшої кар’єри в юриспруденції. Такий інноваційний формат стажування залишає студентам можливість продовжувати навчання в гнучкому та зручному для них режимі й самостійно організовувати своє стажування максимально ефективно та комфортно.

Більш того, це чудова можливість для студентів попрацювати над цікавими та надихаючими pro bono проєктами разом з UN Global Compact та нашою командою юристів. У 2021 році проєкт Aequo Friends отримав визнання та став фіналістом конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2021», організатором якого виступає Мережа Глобального договору ООН в Україні.

Aequo Friends – це більше, ніж стажування, адже стажери стають членами спільноти, однією з переваг якої є можливість брати участь в освітніх заходах Aequo Friends Legal Club та спілкуватися з представниками юридичної фірми та in-house юристами в форматі онлайн-зустрічей.

Переважна кількість стажерів зазначають, що Aequo Friends допомогла їм визначитися зі спеціалізацією. 25% випускників програми стажування доєдналися до Aequo.

«Для молодих студентів це прекрасний шанс отримати реальний досвід роботи в інноваційній юридичній фірмі. Ми цінуємо та дбаємо про кожного учасника програми. Робота пліч-о-пліч з експертами своєї справи невідмінно додасть впевненості в собі студентам, які лише розпочинають свій професійний шлях. Ми впевнені, що досвід, отриманий на прикладі реальних кейсів, стане найкращою винагородою та стимулом для розвитку юних талантів», – коментує Анна Бабич, партнерка Aequo.

Онлайн-стажування Aequo Friends розпочало роботу у 2017 році. За цей час було проведено шість хвиль стажування. Студенти із 30+ вишів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі, Литви подали заявки на стажування у 2017-2021.