Aequo та Intecracy Group об’єднали зусилля для подолання світових юридичних викликів, що виникли внаслідок кризи COVID-19

08 Травня 2020

Спільна багатокомпетентна команда Aequo та Intecracy Group приєдналася до Глобального юридичного хакатону, що ініціювали Global Legal Hackathon (GLH) за підтримки Financial Times Innovative Lawyers.

Хакатон відбувається в режимі онлайн із 27 квітня по 22 травня 2020 року і спрямований на пошук відповідей на низку проблем, із якими стикаються бізнес, уряди та суспільство. Він об'єднав юристів, розробників, дизайнерів та бізнесменів, які за допомогою технологій та інших засобів намагаються вирішити цілий спектр юридичних і суміжних проблем. На разі зареєстровано 194 виклики та 181 проект запропонував своє бачення рішень.

До складу команди увійшли:

  • Наталія Дрюк, радник, Aequo;

  • Віталій Кухар, CEO, MAFIN ENTERPRISE, Intecracy Group;

  • Христина Дзядевич, Chief Innovation Officer, Aequo;

  • Євген Левіцький, радник, Aequo;

  • Віктор Голуб, Business Analyst, BHander, Intecracy Group;

  • Тетяна Богіла, керівник PR, Aequo;

  • Кристина Коваленко, PR менеджер, Aequo;

  • Станіслав Задворний, Chief Design Officer, Softengi, Intecracy Group.

Професіонали команди Aequo та Intecracy Group поєднали знання в галузі права, бізнесу та веб-розробки в роботі над проектом, що покликаний допомогти світовій спільноті вирішити деякі існуючі проблеми, формувати стійкість та сприяти розвитку legal tech.

«Юридичний хакатон – це творча майстерня, де на перетині legal та tech народжуються інновації, здатні змінити юридичний (закреслено) світ. Це прекрасна можливість пройти шлях «від нуля до одиниці» і поповнити ряди тих, хто не споглядає, а створює», – зауважив радник Aequo, Євген Левіцький.

«COVID-19 змусив усе населення планети відчути гостру потребу в цифровій трансформації. Наш технологічний відгук на заклик Global Legal Hackathon – це не просто дієвий спосіб об’єднати інтелектуальні зусилля і разом віднайти найкращі та найефективніші рішення висунутих часом і пандемією викликів, це – наша сутність і цінність: мислити, створювати, розробляти, розвивати і вирішувати найскладніші завдання у сфері високих технологій. Коли людство, бізнеси і держави потребують нашої допомоги і рішучих професійних кроків, фахівці Intecracy Group завжди поруч, завжди в дії»,– акцентує Віталій Кухар, CEO, MAFIN ENTERPRISE, Intecracy Group.

Про Aequo

AEQUO – прогресивна українська юридична фірма з індустріальною спеціалізацією, яка об’єднує висококваліфікованих визнаних адвокатів. Пріоритетом роботи фірми є досягнення бізнес цілей своїх клієнтів. Значний галузевий досвід і глибоке розуміння бізнесу дозволяють фірмі розробляти інноваційні стратегії та ефективні рішення найбільш складних питань.

AEQUO надає комплексний юридичний супровід у таких сферах, як антимонопольне і конкурентне право, банківське та фінансове право, інтелектуальна власність, корпоративне та комерційне право, злиття та поглинання, оподаткування, вирішення спорів та міжнародний арбітраж, а також ринки капіталу.

Серед клієнтів фірми – провідні українські та міжнародні компанії і організації, зокрема Agroprosperis, Apax Partners, Apollo, Bunge, DuPont, EBRD, European Commission, Google, Inditex Group, NCH Capital, Pioneer Hi-Bred International, Samsung Electronics, Sandvik, Synthon, Tetra Laval, Ukrainian Redevelopment Fund, UniCredit Group, Vodafone Ukraine та ін.

AEQUO названа найінноваційнішою юридичною фірмою року в Україні за версією IFLR Europe Awards 2018, юридичною фірмою року в Росії, Україні та СНД за версією The Lawyer European Awards 2017 та однією з найінноваційніших юридичних фірм у Європі згідно з FT Innovative Lawyers 2015-2019.

Про Intecracy Group

Intecracy Group — міжнародне об'єднання компаній, що працюють у сфері високих технологій. Альянс об'єднує IT-компанії, кожна з яких досягла найвищого рівня компетенції у своєму виді діяльності.

Учасниками об'єднання - незалежні партнери, яких поєднує загальний підхід до ведення бізнесу. Компанії надають ІТ-послуги нового покоління: автоматизація бізнес-процесів, системна інтеграція, ІТ-консалтинг, ІТ-аутсорсинг тощо.

Ми розуміємо, що технології постійно розвиваються, а потреби користувачів у зв'язку з цим змінюються. Наша мета - надання клієнтам кваліфікованих послуг для задоволення їх унікальних бізнес-потреб із високим рівнем якості роботи та вимог з інформаційної безпеки. Ми партнери технологічних лідерів ринку і завжди перебуваємо на хвилі технічного прогресу.