Aequo – у найвищому ешелоні рейтингу The Legal 500 2019

15 Квітня 2019

Aequo рекомендована як фірма найвищого ешелону в 7 ключових практиках: банківське, фінансове право та ринки капіталу, інтелектуальна власність, корпоративне та комерційне право, M&A, антимонопольне і конкурентне право, нерухомість та будівництво, вирішення спорів та приватні клієнти, та високо рекомендована в практиках оподаткування та енергетики, за версією нещодавно опублікованого дослідження The Legal 500 Europe, Middle East and Africa. Партнери Денис Лисенко, Анна Бабич, Юлія Кирпа, Олександр Мамуня та Павло Бєлоусов увійшли до переліку провідних юристів згідно з дослідженням The Legal 500 EMEA 2019.

П'ятий рік поспіль практика банківського, фінансового права та ринків капіталу Aequo займає найвищу позицію в рейтингу. Дослідники рекомендують її як «надійну команду, яка надає якісні консультації, і з якою дуже легко працювати».

Клієнти відзначають, що практика корпоративного, комерційного права та M&A – це «хороший приклад того, як фірма може швидко сформувати сильну практику», та називають Анну Бабич «висококласним юристом».

Дослідники високо рекомендують Aequo, як «одну з провідних фірм на ринку» в сфері антимонопольного та конкурентного права. Денис Лисенко та Сергій Денисенко є ключовими фігурами практики.

Клієнти високо цінують практику вирішення спорів Aequo за «експертизу юристів та їх здатність швидко розібратися в суті питання».

Команда практики інтелектуальної власності, що отримала найвище визнання, рекомендована як «практика інтелектуальної власності, що надає послуги повного спектру». Олександр Мамуня, партнер, керівник практики, визнаний провідним юристом з судових спорів та врегулювання питань у сфері інтелектуальної власності.

Команда практики енергетики була відзначена рейтингом за участь у проектах, корпоративних транзакціях та спорах в галузі енергетики.

Провідні позиції в рейтингу знову займає команда практики приватних клієнтів. Клієнт коментує, що команда «досвідчена, дуже віддана своїй справі та надає швидкі та вигідні консультації».

Дослідники високо рекомендують команду практики нерухомості та будівництва Aequo, коментуючи, що фірма, «ймовірно, виконала найбільший обсяг робіт на ринку у порівнянні з іншими місцевими фірмами та має дійсно сильну команду в сфері нерухомості».

Також визнання отримала податкова практика, яка консультує під керівництвом Дениса Лисенка, а Василь Міщенко відзначений ключовою фігурою «динамічної та високопрофесійної команди».

3 радника та 3 старших юриста відзначені в категорії «Юристи нового покоління»: радники Михайло Лукашенко та Оксана Краснокутська рекомендовані в практиці корпоративного, комерційного права та M&A, старший юрист Євген Блок – в практиці антимонопольного та конкурентів права, радник Мирослава Савчук – в практиці вирішення спорів, старші юристи Михайло Сорока та Василь Міщенко – в практиці нерухомості і будівництва та оподаткування, відповідно.

Упродовж 30 років довідник The Legal 500 аналізує діяльність провідних юридичних фірм по всьому світу, проводячи комплексне щорічне дослідження для надання найактуальнішого бачення глобального ринку юридичних послуг. The Legal 500 оцінює сильні сторони юридичних фірм у більш ніж 100 юрисдикціях. Рейтинг ґрунтується на ряді критеріїв та відзначає команди практик, що надають найсучасніші та найінноваційніші консультації юрисконсультам. В основі дослідження – відгуки 300 000 клієнтів по всьому світу, анкети від юридичних фірм та інтерв'ю з провідними юристами, а також командою дослідників, що має безпрецедентний досвід роботи на юридичному ринку.