Aequo – у ТОП-5 згідно з рейтингом «50 провідних юридичних фірм України 2020»

08 Грудня 2020

Цього року Aequo ввійшла до ТОП-5 юридичних фірм в Україні, другий рік поспіль зайнявши четверте місце, за версією всеукраїнської дослідницької програми «50 провідних юридичних фірм України 2020».

У рейтингу визнання юридичних фірм Aequo входить до п’ятірки найкращих. Також фірму було включено до ТОП-5 у практиках банківського та фінансового права, конкурентного права, корпоративного права, злиттів і поглинань та в індустрії інформаційних технологій. Крім того, у галузі нерухомості та будівництва фірма увійшла до ТОП-10.

«Своїм успіхом і сталим розвитком ми завдячуємо, перш за все, довірі наших клієнтів. Ми цінуємо те, що нашій команді доручають вирішувати найскладніші завдання, котрі потребують нестандартних підходів і глибокого розуміння індустрій, в яких працюють наші клієнти. Глибоко вдячні нашим талановитим співробітникам, колегам по ринку та авторитетному виданню «Юридична практика» за високе визнання», – зауважив Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

«50 провідних юридичних фірм України» – всеукраїнське дослідження юридичного ринку, яке щорічно проводиться спеціалізованим виданням «Юридична практика» з 1997 року. Довідник містить низку рейтингів, що визначають найкращі юрфірми за дохідністю, кількістю юристів, фінансовою ефективністю та рівнем визнання серед колег.