Aequo – у Золотій лізі провідних юридичних фірм у сфері інтелектуальної власності в Україні за версією WTR 1000 2021

18 Лютого 2021

Четвертий рік поспіль Aequo входить до Золотої ліги провідних юридичних фірм України у сфері інтелектуальної власності (ІВ) за версією авторитетного міжнародного рейтингу WTR 1000 – The World’s Leading Trademark Professionals 2021.

«Практика інтелектуальної власності Aequo вражає своєю різнобічністю. Поєднуючи в собі активно зростаючий напрям з реєстрації об’єктів ІВ та потужну практику з їхнього захисту, вона створює прецеденти в ІВ спорах і справах про недобросовісну конкуренцію», – зазначають дослідники.  

Крім того, рейтинг високо рекомендує Наталію Дрюк, радницю Aequo. «Відомі компанії із фармацевтичної та медійної галузей відзначають її компетентність у сфері торгових марок і патентного права», – сказано в дослідженні. Клієнти цінують Наталію за те, що «вона глибоко знається як на юридичних аспектах, так і на аспектах їхнього бізнесу».

The World’s Leading Trademark Professionals – єдиний у світі довідник, що спеціалізується виключно на питаннях захисту інтелектуальної власності та торгових марок. WTR 1000 зарекомендував себе як вичерпний ресурс для пошуку найкращих юридичних фірм у сфері захисту прав на торгові марки у світі. WTR 1000 досліджує ринок юридичних послуг у понад 80-ти юрисдикціях, визначаючи провідні фірми та професіоналів, які практикують у своїх ключових сферах.