Aequo успішно захистила інтереси великого українського інвестора у Вищому адміністративному суді України у податковому спорі

28 Березеня 2016

Команда практики вирішення спорів юридичної фірми Aequo успішно захистила інтереси великого українського інвестора у Вищому адміністративному суді України у податковому спорі. Предметом позовних вимог було оскарження податкового повідомлення-рішення, відповідно до якого Державна податкова інспекція донарахувала податок на доходи фізичних осіб у розмірі близько 1 мільйона доларів США.

Вищий адміністративний суд України підтримав позицію адвокатів ЮФ Aequо щодо незаконності оподаткування інвестиційного доходу та відмовив у задоволенні касаційної скарги податкової інспекції, залишивши чинними рішення окружного та апеляційного адміністративних судів, що повністю задовольняли позовні вимоги інвестора.

Інтереси клієнта в суді представляла команда практики вирішення спорів ЮФ Aequo у складі старшого юриста Мирослави Савчук та юриста Анни Коновалової під загальним керівництвом радника практики, адвоката Павла Бєлоусова.