Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні у 13 практиках за версією Ukrainian Law Firms. A Handbook For Foreign Clients 2020

03 Вересня 2020

Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні у 13 ключових практиках за версією 18-го видання довідника Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients 2020, який було опубліковано видавництвом «Юридична практика». Aequo увійшла до:

ТОП-3 – антимонопольне/конкурентне право; інтелектуальна власність; ІТ; роздрібна торгівля;

ТОП-5 – агробізнес; корпоративне право, злиття та поглинання; міжнародний арбітраж; приватні клієнти; нерухомість, будівництво, земельне право; телекомунікації та медіа;

ТОП-10 – банківське та фінансове право; енергетика та природні ресурси; вирішення спорів.

Aequo також рекомендовано у сферах ринків капіталу, вирішення транскордонних спорів, фінтеху, міжнародної торгівлі, фармацевтики та медицини, а також податкового консультування. Більше того, в Aequo сильні позиції в індивідуальних рейтингах. Цього року 14 юристів Aequo рекомендовано в їхніх профільних практиках.

  • Дениса Лисенка, керуючого партнера, було визнано у сферах антимонопольного і конкурентного права, корпоративного права та злиттів і поглинань, податкового консультування й енергетики та природних ресурсів.

  • Анна Бабич, партнерка, – на 3-му місці серед лідерів у сфері корпоративного права, злиттів і поглинань. Крім того, Анну було визнано у сферах ІТ, телекомунікацій і медіа, а також у супроводі приватних клієнтів.

  • Олександр Мамуня, партнер, посів 2-е місце у сфері інтелектуальної власності. Крім того, він здобув визнання у сфері медицини і фармацевтики, а також вирішення судових спорів.

  • Юлія Кирпа, партнерка, увійшла до 5-ки провідних фахівців у банківському та фінансовому праві, борговій реструктуризації. Крім того, її визнано у сферах ринків капіталу, корпоративного права, злиттів і поглинань, нерухомості, будівництва та земельного права.

  • Павло Бєлоусов, партнер, посів 4-е місце серед лідерів у сфері міжнародного арбітражу. Крім того, його було визнано у практиці вирішення судових спорів.

  • Сергій Денисенко, партнер, – на 4-му місці серед лідерів практики антимонопольного та конкурентного права.

Серед визнаних спеціалістів у відповідних практиках дослідження називає:

Видання Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients публікується щорічно з 2003 року й отримало репутацію надійного довідника провідних юридичних фірм та фахівців в Україні. Довідник являє собою унікальне поєднання аналітики ринку, актуального огляду законодавчих змін та поглибленого дослідження ринку юридичних послуг.