Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні в 11 ключових практиках згідно з Ukrainian Law Firm. A Handbook for Foreign Clients 2019

18 Липня 2019

Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні в 11 ключових практиках за версією 17-го видання довідника Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients 2019 опублікованого виданням «Юридична практика»:

серед ТОП-3 – антимонопольне/конкурентне право, інтелектуальна власність, роздрібна торгівля;

серед ТОП-5 – корпоративне право, злиття та поглинання, міжнародний арбітраж, ІТ, телекомунікації та медіа;

серед ТОП-10 – банківське та фінансове право, енергетика та природні ресурси, нерухомість, будівництво, земельне право.

Aequo також рекомендована у сферах агробізнесу, міжнародної торгівлі, вирішення спорів, фармацевтики і медицини, реструктуризації заборгованості та податкового консалтингу.

Більш того, Aequo значно покращила позиції в індивідуальних рейтингах. У цьому році 19 юристів Aequo рекомендовані в своїх профільних практиках, 5 з них відзначені вперше.

Денис Лисенко, партнер, був названий визнаним фахівцем у сфері антимонопольного та конкурентного права, корпоративного права та злиттів і поглинань, агробізнесу, енергетики та природних ресурсів, а також рекомендований в міжнародному арбітражі, міжнародній торгівлі, нерухомості, будівництві, земельному праві та оподаткуванні.

Анна Бабич, партнер, – на 4-му місці серед провідних спеціалістів в сфері корпоративного права та злиттів і поглинань, названа визнаним фахівцем в сфері телекомунікацій та медіа, а також рекомендована у сфері агробізнесу, енергетики та природних ресурсів, ІТ, міжнародної торгівлі, інфраструктури, медицини і фармацевтики та роздрібної торгівлі.

Олександр Мамуня, партнер, займає лідируюче третє місце в сфері інтелектуальної власності, а також названий визнаним фахівцем у сфері ІТ, телекомунікацій та медіа, медицини і фармацевтики, у судових спорах, та рекомендований у сфері роздрібної торгівлі.

Юлія Кирпа, партнер, входить в 5-ку провідних спеціалістів з реструктуризації заборгованості, а також названа визнаним фахівцем в банківському та фінансовому праві і рекомендована у сфері агробізнесу, корпоративного права та злиттів і поглинань, а також у сфері нерухомості, будівництва та земельного права.

Павло Бєлоусов, партнер, займає 4-е місце серед лідерів в сфері міжнародного арбітражу і, а також названий визнаним фахівцем в судових спорах та рекомендований в сфері енергетики та природних ресурсів.

Сергій Денисенко, радник, займає 5 місце серед лідерів практики антимонопольного та конкурентного права, а також рекомендований у сфері медицини та фармацевтики і роздрібної торгівлі.

Микита Полатайко, керівник практики ІТ, названий визнаним фахівцем в ІТ.

Дослідження відзначає радника Олену Перцову серед визнаних фахівців у судових спорах.

Мирослава Савчук, радник, названа серед визнаних фахівців у сфері міжнародного арбітражу, а також рекомендована у сфері енергетики та природних ресурсів, у судових спорах і оподаткуванні.

Радники Євген Левіцький та Богдан Дмуховський рекомендовані в судових спорах і банківському та фінансовому праві відповідно.

Радники Оксана Краснокутська та Михайло Лукашенко рекомендовані в корпоративному праві і злиттях та поглинаннях; старші юристи Ганна Прохорова і Наталія Дрюк – у сфері інтелектуальної власності; старший юрист Михайло Сорока – в сфері нерухомості, будівництва та земельному праві; старший юрист Олександр Терещенко – в міжнародній торгівлі; старший юрист Василь Міщенко – в оподаткуванні, а старший юрист Євген Блок – в сфері антимонопольного та конкурентного права.

Видання Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients публікується щорічно з 2003 року й отримало репутацію надійного довідника провідних юридичних фірм та фахівців в Україні. Довідник являє собою унікальне поєднання аналітики ринку, актуального огляду законодавчих змін та поглибленого дослідження ринку юридичних послуг.