Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні в 9 практиках згідно з Ukrainian Law Firms: A Handbook for Foreign Clients 2017

04 Липня 2017

Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні в 9 ключових практиках за версією 15-го видання довідника Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients 2017, опублікованого виданням «Юридична практика»:

  • ТОП-3 – антимонопольне/конкурентне право, інтелектуальна власність, телекомунікації та медіа, роздрібна торгівля;

  • ТОП-5 – міжнародний арбітраж, банківське та фінансове право, корпоративне право, злиття та поглинання, енергетика та природні ресурси;

  • ТОП-10 – вирішення спорів.

Aequo також рекомендована у сферах агробізнесу, IT, нерухомості, будівництва, земельного права, реструктуризації, оподаткування та трансфертного ціноутворення.

Більш того, Aequo значно покращила позиції в індивідуальних рейтингах. У цьому році 12 юристів Aequo рекомендовані в своїх профільних практиках.

Видання Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients публікується щорічно з 2003 року й отримало репутацію надійного довідника провідних юридичних фірм та фахівців в Україні. Довідник являє собою унікальне поєднання аналітики ринку, актуального огляду законодавчих змін та поглибленого дослідження ринку юридичних послуг.