Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні за версією Chambers Global 2018

20 Лютого 2018

Aequo знову високо рекомендована у ключових практиках – банківське та фінансове право, корпоративне право/злиття та поглинання, а також вирішення спорів. Керуючий партнер Денис Лисенко, партнери Анна Бабич, Юлія Кирпа й Олександр Мамуня і радник Павло Бєлоусов визнані одними із провідних українських юристів згідно з щорічним рейтингом Chambers Global 2018, опублікованим 15 лютого 2018 року.

Денис Лисенко і Анна Бабич рекомендовані у практиці корпоративного права/злиттів та поглинань. Згідно з дослідженням, Дениса Лисенка, керуючого партнера, рекомендують як «досвідченого практика з глибокою експертизою», який «відмінно розбирається в питаннях супроводу як локальних, так і транскордонних угод» і «приділяє особливу увагу інвестиційним питанням».

Анна Бабич, партнер, керівник практик корпоративного права, злиттів та поглинань, відзначена рейтингом за «значний досвід супроводу локальних і міжнародних злиттів та поглинань». Її експертиза включає такі галузі як технології, медіа та телекомунікації (TMT), а також енергетика та природні ресурси. Джерела відзначають її «проактивний підхід, проникливість, уважність до деталей і відмінне комерційне бачення».

Рейтинг рекомендує Юлію Кирпу, партнера, керівника практики банківського та фінансового права, за експертизу в регуляторних питаннях у банківському секторі та викоку якість консультацій з фінансових питань. Один із клієнтів високо оцінює її «залученість, здатність працювати з високою самовіддачею та консультувати по суті питання».

Видання відзначає Олександра Мамуню, партнера, керівника практик інтелектуальної власності та вирішення спорів, за значний послужний список вирішення спорів у сфері ІВ, до числа яких входять судові спори та позасудові процеси, пов'язані з патентами та торговими марками.

Chambers Global відзначає Павла Бєлоусова, радника, керівника практики міжнародного арбітражу, як «професіонала з репутацією, що невпинно зміцнюється, у сфері арбітражних спорів в Україні та за кордоном». Неодноразово згадуваний джерелами як «висхідна зірка», Павло спеціалізується на комерційних та інвестиційних арбітражних спорах і особливо відзначений рейтингом як «експерт у сфері енергетичного арбітражу».

Chambers Global – один із найпрестижніших міжнародних юридичних довідників у більш ніж 190 країнах та включає лише ті юридичні фірми та юристів, які отримали високі рекомендації колег та клієнтів у ході дослідження.