Aequo увійшла до списку фіналістів премії The Lawyer European Awards 2019 у трьох категоріях

19 Січня 2019

Цього року Aequo була відзначена у фіналі премії The Lawyer European Awards 2019 у трьох категоріях:

  • Юридична фірма року: Росія, Україна, СНД

  • Угода року у сфері фінансів у Європі

  • Краща команда практики вирішення спорів в Європі

«Ми надзвичайно раді потрапити у фінал у трьох категоріях, оскільки кожна з них відображає наше визнання на національному та міжнародному ринку, що ми глибоко цінуємо. Категорія «Юридична фірма року: Росія, Україна і СНД» демонструє активне залучення фірми в турботу про клієнтів, інновації та індустріальний фокус, що є запорукою нашого успіху; категорія «Угода року в сфері фінансів у Європі» доказує унікальне виконання та відмінні результати в роботі над складними питаннями; а категорія «Краща команда практики вирішення спорів у Європі» високо оцінює абсолютну компетентність та впевнену позицію практики. Ми вдячні нашим клієнтам за те, що тримають нас в тонусі та допомагають підтримувати наш актуальний статус. Вітаємо наших колег з практик банківського та фінансового права та вирішення спорів за старанну роботу, клієнтоорієнтований підхід таі цілковиту відданість своїй справі», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

Церемонія нагородження переможців відбудеться в готелі Grosvenor House в Лондоні 19 березня 2019 року.

Премія The Lawyer European Awards вже десять років поспіль відзначає найкращих гравців на ринку юридичних послуг Європи.

Фірми-фіналісти відібрані суддями за високу якість роботи протягом року, значно відрізняє їх від інших учасників юридичного ринку. На думку дослідників, у цьому році конкуренція була особливо сильною, а кількість поданих заявок рекордно великою.

Зі списком фіналістів The Lawyer European Awards 2019 можна ознайомитися за посиланням.