Aequo увійшла в золоту лігу провідних юридичних фірм у сфері інтелектуальної власності в Україні за версією WTR 1000 2018

29 Січня 2018

Згідно з авторитетним міжнародним рейтингом World Trademark Review (WTR) 1000 – The World's Leading Trademark Professionals 2018, який визначає провідних професіоналів у сфері захисту прав на торговельні марки, Aequo посилила свої позиції й увійшла в золоту лігу провідних юридичних фірм у сфері інтелектуальної власності в Україні. Олександр Мамуня, партнер, керівник практик інтелектуальної власності та вирішення спорів Aequo, в черговий раз здобув «золото» в індивідуальному рейтингу дослідження.

Дослідники високо рекомендують команду практики інтелектуальної власності Aequo: «Aequo - найкращий вибір для вирішення питань інтелектуальної власності в Україні. Команда фірми володіє відмінним знанням права у сфері ІВ і надає першокласні консультації, знаходячи індивідуальний підхід до кожного клієнта».

Один із найбільш значущих проектів команди – представництво інтересів міжнародного виробника хімічної продукції DuPont щодо порушення прав на його торговельні марки DUPONT, CORAGEN і TITUS. Для вирішення цього комплексного спору знадобилися виняткові знання у галузі кримінального права.

Довідник високо оцінює Олександра Мамуню як «сильного експерта в області захисту прав на торговельні марки, аргументи якого неможливо ігнорувати. Він досконально знає механізми роботи української правової системи, що особливо важливо для зарубіжних клієнтів, які з нею не знайомі. Крім того, до нього можна звернутися в будь-який час та оперативно отримати зворотній зв'язок».

Видання WTR 1000, що спеціалізується на фірмах та експертах, які практикують виключно у сфері захисту торгових марок, твердо зарекомендувало себе як вичерпний ресурс для пошуку першокласних юридичних фірм у сфері захисту прав на торговельні марки в усьому світі. Видання аналізує місцеві ринки юридичних послуг у 70-ти юрисдикціях по всьому світу, визначаючи провідні фірми та професіоналів, які практикують у своїх ключових сферах.