AEQUO увійшла в золоту лігу провідних юридичних фірм в сфері інтелектуальної власності за версією IAM Patent 1000

13 Червня 2019

Згідно з нещодавно опублікованим довідником IAM Patent 1000: The World's Leading Patent Professionals, який визначає провідних професіоналів у сфері захисту патентних прав, Aequo увійшла в золоту лігу провідних юридичних фірм в Україні. Олександр Мамуня, партнер, керівник практик інтелектуальної власності та вирішення спорів Aequo, отримав найвище визнання в індивідуальному рейтингу дослідження.

За версією дослідження, «Команда практики з вирішення спорів з інтелектуальної власності отримала перемогу у низці крупних судових спорів, в той час як юристи практики дотримувались найвищих стандартів у патентуванні, стратегічному консультуванні та супроводі угод. Крім того, команда зробила важливий внесок у дискусію щодо реформи в сфері інтелектуальної власності в Україні. Високі стандарти роботи встановлює Олександр Мамуня, партнер, керівник практик ІС і вирішення спорів».

Заснований у 2003 році, IAM отримав широке визнання в якості провідного світового інформаційного ресурсу, що досліджує ринок ІВ і щодня надає актуальні новини та аналітику. IAM також проводить ряд перших у своєму роді заходів і надає авторитетні рейтинги експертів у сфері ІВ та патентних професіоналів в усьому світі.

Разом з авторитетними міжнародними рейтингами World Trademark Review та IP Hall of Fame, IAM є частиною групи Globe Business Media Group, яка займається організацією ключових заходів на ринку, рейтингами й електронними публікаціями у сфері ІВ для корпоративних керівників вищої ланки, юристів та інвесторів по всьому світу.