Aequo високо рекомендована премією The Lawyer European Awards 2019 в категорії «Угода року в сфері фінансів у Європі

20 Березеня 2019

Aequo отримала визнання високо рекомендованої фірми в категорії «Угода року в сфері фінансів у Європі» відповідно до престижної юридичної премії The Lawyer European Awards 2019. Фірма була номінована в трьох категоріях: Юридична фірма року: Росія, Україна, СНД; Угода року в сфері фінансів у Європі; та Краща команда практики вирішення спорів у Європі. Церемонія нагородження відбулася 19 березня 2019 року в готелі Grosvenor House в Лондоні.

Для Aequo честь бути високо рекомендованою у цій категорії. Угода для DebtX, одного з найбільших в світі консультантів з продажу кредитів, стала знаковою завдяки виведенню ринку проблемних кредитів в Україні на міжнародний рівень через розробку нових нормативно-правових актів, що забезпечують іноземним інвесторам доступ до українського ринку.

Премія The Lawyer European Awards була ініційована авторитетним британським виданням Тhe Lawyer, яке оцінює юридичні фірми в Європі, що демонструють стратегічне бачення, високу культуру партнерських відносин, відмінні фінансові показники та зростання, незмінно високу якість юридичних послуг, а також визначні результати у розвитку персоналу.