Aequo високо рекомендована у практиці інтелектуальної власності за версією IAM Patent 1000 2018

13 Червня 2018

Згідно з нещодавно опублікованим довідником IAM Patent 1000: The World's Leading Patent Professionals, який визначає провідних професіоналів у сфері захисту патентних прав у ключових світових юрисдикціях, Aequo увійшла в срібну лігу провідних юридичних фірм у сфері інтелектуальної власності в Україні. Олександр Мамуня, партнер, керівник практик інтелектуальної власності та вирішення спорів Aequo, отримав найвище визнання в індивідуальному рейтингу дослідження.

Згідно з дослідженням, «Aequo – лідер у сфері захисту прав на патенти, що підтверджується низкою великих перемог у Верховному Суді, а також має сильну транзакційну практику. Відмінною рисою фірми є готовність надавати підтримку 24/7 та орієнтованість на досягнення довгострокових комерційних цілей. Олександр Мамуня – вибір дослідників номер один. Він з великим ентузіазмом веде боротьбу з правопорушниками, але водночас готовий вести з ними переговори для досягнення оптимального результату. Навіть якщо становище його клієнтів здається програшним, його майстерність ведення переговорів допомагає вирішити питання на свою користь».

Заснований у 2003 році, IAM отримав широке визнання в якості провідного світового інформаційного ресурсу, що досліджує ринок ІВ і щодня надає актуальні новини та аналітику. IAM також проводить ряд перших у своєму роді заходів і надає авторитетні рейтинги експертів у сфері ІВ та патентних професіоналів в усьому світі.

Разом з авторитетними міжнародними рейтингами World Trademark Review та IP Hall of Fame, IAM є частиною групи Globe Business Media Group, яка займається організацією ключових заходів на ринку, рейтингами й електронними публікаціями у сфері ІВ для корпоративних керівників вищої ланки, посередників, юристів та інвесторів по всьому світу.