Aequo виступила юридичним радником ЄБРР у зв'язку наданням кредиту в розмірі 20 млн доларів групі «Астарта»

23 Серпня 2016

Aequo виступила радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) з питань українського законодавства у зв'язку з наданням кредиту в розмірі 20 млн доларів групі компаній «Астарта», провідному аграрному оператору та виробнику цукру.

Отримані кошти будуть направлені на модернізацію та підвищення енергоефективності цукрових заводів групи «Астарта». Реалізація даної інвестиційної програми дозволить зменшити витрати на енергоресурси, а також знизити негативний вплив на навколишнє середовище. Фінансування надається в рамках багаторічного співробітництва між ЄБРР та групою «Астарта».

Юристи Aequo розробили структуру транзакції, взяли участь у підготовці та підписанні фінансової документації, а також надали ЄБРР юридичний висновок.

Проектна команда Aequo працювала у складі старших юристів Євгена Блока і Дениса Кульгавого під загальним керівництвом Юлії Кирпи, партнера, керівника практики банківського та фінансового права.

"ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. Ми пишаємося тим, що є частиною інвестиційних проектів ЄБРР, спрямованих на просування енергоефективної економіки та сталого розвитку нашої країни. Такі ініціативи сприяють зміцненню енергетичної безпеки України та підвищенню конкурентоспроможності місцевих компаній", коментує Юлія Кирпа.