Aequo – юридична фірма року в Україні за версією Chambers Europe 2016

25 Квітня 2016

22 квітня 2016 р. Chambers Europe, один з найавторитетніших міжнародних довідників, оголосив переможців премії Chambers Europe Awards 2016 і назвав Aequo юридичною фірмою року в Україні. Керуючий партнер Денис Лисенко та партнер Анна Бабич мали честь отримати нагороду на церемонії, яка відбулася в готелі Grosvenor House (Лондон, Великобританія).

Нагороди Chambers присуджуються кращим національним та міжнародним юридичним фірмам у Європі за результатами щорічного дослідження, що проводить довідник Chambers Europe. Вони відзначають досягнення юридичних фірм в основних країнах регіону за останні 12 місяців, в тому числі видатні результати роботи, значний стратегічний розвиток та бездоганну якість послуг та сервісу. Aequo була однією з п'яти українських фірм, номінованих на цю премію.

Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo, зазначив: «Для нас велика честь отримати одну з найпрестижніших нагород на ринку юридичних послуг в Європі. Ми вдячні нашим клієнтам за довіру та постійну підтримку, без яких це досягнення не було б можливим. Вітаємо нашу першокласну команду з цим заслуженим визнанням».

Chambers Europe – один із найпрестижніших міжнародних юридичних довідників у 185 юрисдикціях та включає тільки ті юридичні фірми та юристів, які отримали високі рекомендації колег та клієнтів в ході дослідження.