Aequo зміцнила свої позиції в 4 практиках і отримала нове визнання в IFLR1000 2020

02 Жовтня 2019

Aequo знову увійшла до числа провідних юридичних фірм України за версією нещодавно опублікованого юридичного рейтингу IFLR1000 2020 у ключових практиках – банківському та фінансовому праві, злиттях і поглинаннях, ринках капіталу та проектному розвитку. Крім того, практика реструктуризації та банкрутства вперше брала участь у рейтингу та відразу увійшла до другого ешелону (Tier 2).

Джерела відзначають команду практики банківського та фінансового права: «Вони швидко працюють, мають глибоку експертизу щодо надання субординованого боргу, оперативно і організовано завершили угоду», а також згадують «високий рівень професіоналізму, точність і дотримання термінів. Турбота про клієнтів на найвищому рівні ». Команду очолює «видатний партнер» Юлія Кирпа, керівник практики банківського та фінансового права.

За відгуками клієнтів, юристи практики злиттів і поглинань «уважні, прагматичні, серйозні, професійні, клієнтоорієнтовані. Розуміють особливості національного ринку». «Фірма надає послуги найвищої якості та зібрала команду найкращих спеціалістів на ринку в сфері злиттів і поглинань», при цьому вони відзначають «високу залученість партнерів в роботу над проектами». Клієнти високо оцінюють роботу Анни Бабич, партнера, керівника практик корпоративного права / злиттів і поглинань й відгукуються про неї, як про «досвідченого юриста», та відмічають «клієнтоорієнтований підхід, відданість своїй практиці та проектам».

Рейтинг також високо оцінив «дуже ефективну і організовану» практику ринків капіталу, акцентуючи на тому, що «послуги були надані на високому рівні, вчасно та зі знанням особливостей бізнесу клієнта».

Практика реструктуризації та банкрутства, яка була відзначена вперше, також не залишилася без уваги клієнтів, які вважають, що «команда продемонструвала глибокі знання та розуміння специфіки бізнесу, а також змогла запропонувати інноваційні рішення в складних ситуаціях та забезпечити своєчасне завершення угоди».

Крім рейтингу юридичних фірм, IFLR1000 також рекомендує провідних юридичних експертів. В цьому році довідник високо рекомендує юристів Aequo:

Дениса Лисенка, керуючого партнера – у сферах антимонопольного та конкурентного права, реструктуризації та банкротства, фондів прямих інвестицій, злиттів та поглинань, споживчих товарів та послуг, у сфері продовольства та напоїв;

Анну Бабич, партнера, – у практиках злиттів та поглинаннь, реструктуризації та банкрутства, телекомунікацій, медіа та технологій;

Юлію Кирпу, партнера, – у сфері банківського ті фінансового права, регулювання фінансових послуг, фінансовій реструктуризації, страхуванні.

Клієнти також відзначили роботу радників Богдана Дмуховського, Михайла Лукашенка та керівника практики ІТ Микити Полатайко.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 – міжнародний рейтинг провідних юридичних фірм і юристів у сферах фінансового та корпоративного права. В основі цього незалежного дослідження лежать рекомендації юристів, які працюють у фінансових установах і компаніях зі світовим іменем, а також рекомендації провідних юристів у кожній окремо взятій галузі права. Дослідження приділяє велику увагу складності угоди, інноваційному підходу, якості обслуговування клієнтів і можливості проведення транскордонних операцій.