Aequo зміцнила свої позиції в ТОП-10 за результатами рейтингу «50 провідних юридичних фірм України»

28 Листопада 2016

За результатами оприлюднених 25 листопада 2016 року підсумків Всеукраїнської дослідницької програми «50 провідних юридичних фірм України 2016 року», що проводиться газетою «Юридична практика», юридична фірма Aequo отримала високу оцінку і зайняла 6-е місце, піднявшись на дві позиції у порівнянні з результатами дослідження у 2015 році.

«Прогрес у рейтингу видання «Юридична практика» підтверджує успішність обраної стратегії сталого розвитку фірми на конкурентному ринку юридичних послуг України, а також демонструє те, що наші стратегічні пріоритети – турбота про клієнтів, індустріальний фокус та інновації – дають нам конкурентну перевагу. Дякуємо нашим клієнтам за довіру, співробітникам за професіоналізм та колегам по цеху за високий рівень визнання», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

Спецвипуск «50 провідних юридичних фірм України 2016 року» надає вичерпну інформацію про стан справ провідних юридичних фірм, які практикують в Україні, та являє собою повноцінний Гід по ринку юридичних послуг для великого бізнесу. Щорічне дослідження проводиться вже в двадцятий раз і включає ряд рейтингів, що визначають найкращі юрфірми за доходністю, числом юристів, фінансовою ефективністю, рівнем визнання серед колег.