AEQUO знову названа однією з провідних юридичних фірм у сфері захисту прав інтелектуальної власності згідно з рейтинговим виданням WTR 1000 2016

21 Січня 2016

Згідно з опублікованим у січні 2016 г. авторитетним міжнародним рейтингом World Trademark Review 1000 2016, AEQUO знову увійшла до срібної ліги юридичних фірм, що надають високоякісні послуги у сфері захисту прав інтелектуальної власності в Україні. Олександр Мамуня, партнер, керівник практики інтелектуальної власності та вирішення спорів Aequo, здобув «золото» в індивідуальному рейтингу.

Згідно з дослідженням: «У цієї фірми, яка нещодавно відзначила свою першу річницю роботи, першокласний рівень утримання клієнтів, що складає 95%, а це непросто, зважаючи на те, що серед них – такі вимогливі компанії, як DuPont, Samsung та ціла низка медіа компаній США. Вирішення складних спорів, а також надання стратегічних консультацій, які витримують перевірку часом, – сильна сторона цієї динамічної команди».

Видання рекомендує Олександра Мамуню, партнера Aequo, який «досконально знає ринок. Він неперевершений спеціаліст у сфері антимонопольного права та забезпечує ефективний захист прав інтелектуальної власності».

Видання WTR 1000 визначає провідних професіоналів, які практикують у сфері інтелектуальної власності, шляхом проведення комплексного якісного дослідження у понад 70-ти юрисдикціях по всьому світу. Це єдиний довідник, який спеціалізується на фірмах та експертах, що практикують виключно у сфері захисту торгових марок. Більш детальна інформація про WTR 1000 доступна за посиланням.