Aequo знову названа однією з провідних юридичних фірм у сфері захисту прав інтелектуальної власності згідно з WTR 1000 2017

18 Січня 2017

Згідно з опублікованим 17 січня 2017 р. авторитетним міжнародним рейтингом World Trademark Review (WTR) 1000 – The World's Leading Trademark Professionals 2017, який визначає провідних професіоналів у сфері захисту прав на торговельні марки, Aequo знову увійшла в срібну лігу фірм у сфері інтелектуальної власності в Україні. Олександр Мамуня, партнер, керівник практики інтелектуальної власності та вирішення спорів Aequo, здобув «золото» в індивідуальному рейтингу дослідження.

Згідно з дослідженням: «відносно новий гравець юридична фірма Aequo досить швидко зайняла лідерські позиції на ринку інтелектуальної власності України; розмір і значущість проектів вказують на те, що Aequo є однією з найбільш активних фірм в даній юрисдикції».

Важлива роль Aequo в якості радника компанії МТС щодо розширення договору про стратегічне партнерство з компанією Vodafone демонструє її глибокі знання ринку телекомунікацій. Водночас, значний досвід представництва інтересів компанії Pioneer Hi-Bred, виробника гібридного насіння, у ряді справ, що стосуються порушень прав на торговельні марки, свідчить про професіоналізм фірми в агрохімічній сфері.

Видання відзначає Олександра Мамуню, партнера Aequo, як професіонала і високо рекомендованого практика, який «оперативно надає цінні консультації з урахуванням усіх можливих наслідків для бізнесу».

Видання World Trademark Review 1000 – The World's Leading Trademark Professionals 2017-го року є найбільш масштабним проектом. Дослідження охоплює ринок юридичних послуг у сфері захисту прав на торговельні марки у 90 країнах світу, а також містить більш детальний звіт про США з урахуванням специфіки окремих штатів. Таким чином, рейтинг слугує вичерпним інструментом для пошуку першокласних юридичних фірм у сфері захисту прав на торговельні марки по всьому світу.

Детальніша інформація про WTR 1000 доступна за посиланням: http://www.worldtrademarkreview.com.