Aequo знову рекомендована IFLR1000 2017 серед юридичних фірм найвищого ешелону на ринку юридичних послуг України

17 Жовтня 2016

ЮФ Aequo знову рекомендована в ключових практиках – банківському та фінансовому праві, злиттях і поглинаннях та корпоративному праві, згідно з результатами нещодавно опублікованого юридичного рейтингу IFLR1000 2017.

IFLR1000 2017 відзначає, що AEQUO «має досвідчену команду, яку очолюють сильні партнери у сферах банківського і фінансового права, злиттів і поглинань. Надаючи першокласні юридичні консультації, фірма надійно зміцнила свої позиції у найвищих ешелонах юридичного ринку України».

Дослідники підкреслюють, що «високий рівень роботи фірми та якість послуг справляють на клієнтів глибоке враження». Клієнти високо оцінюють команду банківського і фінансового права: «Відмінне розуміння ситуації і бізнес цілей, а також проактивний підхід при розробці юридичних стратегій, необхідних для їх досягнення». «Команда відмінно поєднує глибоке знання локальних нормативів та високі міжнародні етичні стандарти».

Практика злиттів і поглинань також отримала надзвичайно позитивні відгуки клієнтів: «Я високо оцінюю як роботу практики M&A, так і роботу всієї фірми в цілому». «Юристи оперативно реагують на запити, та партнер завжди на зв’язку. Вони точні і прагматичні, та успішно реалізовують складні проекти».

Окрім рейтингу юридичних фірм, IFLR1000 також рекомендує провідних юридичних експертів. Видання відзначає високий професіоналізм партнерів Юлії Кирпи та Анни Бабич, керівників практики банківського і фінансового права та практики злиттів і поглинань відповідно. «Юлія особисто бере участь в усіх проектах. Вона володіє глибокими знаннями українського права і багатим досвідом реалізації міжнародних угод». За відгуками клієнтів Анна Бабич «має значний досвід у розробці стратегій, веденні переговорів й укладенні угод. Вона націлена на результат, її консультації завжди конкретні та по суті питання. Також, вона є експертом в галузі англійського права. Анна віддана своїй справі і готова працювати для вас 24/7. Безперечно найвищий рівень».

Керуючого партнера Дениса Лисенка клієнти цінують як «висококваліфікованого й надійного професіонала зі стратегічним мисленням і відмінним комерційним баченням». Василя Міщенка клієнти рекомендують «як надзвичайно компетентного та уважного до деталей юриста».

«В нашій роботі ми прагнемо оптимально поєднувати юридичну експертизу та індустріальні знання з метою досягнення найкращих результатів та даний рейтинг свідчить про те, що клієнти це цінують», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 – міжнародний рейтинг провідних юридичних фірм у сферах фінансового та корпоративного права. В основі цього незалежного дослідження лежать рекомендації юристів, які працюють у фінансових установах і компаніях зі світовим іменем, а також рекомендації провідних юристів у кожній окремо взятій галузі права. Дослідження приділяє велику увагу складності угоди, інноваційному підходу, якості обслуговування клієнтів і можливості проведення транскордонних операцій.