Aequo знову рекомендована IFLR1000 2019 у 4 практиках

05 Листопада 2018

Aequo знову увійшла до числа провідних юридичних фірм України за версією нещодавно опублікованого юридичного рейтингу IFLR1000 2019 у ключових практиках – банківському та фінансовому праві, злиттях та поглинаннях, ринках капіталу і проектному розвитку.

Джерела відмічають команду практики банківського та фінансового права: «Співпраця з юристами Aequo виявилась дуже продуктивною для нас. У них дуже професійний, але дружній підхід та обширний досвід у сфері корпоративного фінансування», зазначаючи, що «команда Aequo показала високу оперативність у наданні професійних рішень». Команду очолює «дуже професійна та віддана своїй справі» Юлія Кирпа, партнер, керівник практики банківського та фінансового права.

Клієнти висловлюють глибоку подяку команді практики злиття та поглинання, коментуючи, що «фірма надає відмінні послуги. Юристи дуже підприємливі та швидкі у наданні відповідей на наші запити; вони чітко розуміють очікування клієнтів». Крім того, Анну Бабич, партнера, керівника практик корпоративного права / злиттів та поглинань, оцінили як «талановитого учасника переговорів» та «високо рекомендують на ринку як експерта з питань злиття та поглинання».

Більш того, рейтинг відзначає, що фірма є активною в сфері ринків капіталу, надаючи чисельні консультації щодо збільшення статутного капіталу та емісій єврооблігацій, включаючи кілька транзакцій для регіональних кредиторів. У сфері проектного розвитку фірма працює для спонсорів розвитку відновлюваної енергетики та традиційної енергетичної інфраструктури.

Крім рейтингу юридичних фірм, IFLR1000 також рекомендує провідних юридичних експертів. Довідник високо рекомендує юристів Aequo:

  • Дениса Лисенка, керуючого партнера – у сферах антимонопольного та конкурентного права, реструктуризації та банкротства, фондів прямих інвестицій, злиттів та поглинань, споживчих товарів та послуг, у сфері продовольства та напоїв;

  • Анну Бабич, партнера, керівника практик корпоративного права, злиттів та поглинань – у практиках злиттів та поглинаннь, реструктуризації та банкротства, телекомунікацій, медіа та технологій;

  • Юлію Кирпу, партнера, керівника практики банківського та фінансового права – у сфері регулювання фінансових послуг, банківському праві, фінансовій реструктуризації, страхуванні.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 – міжнародний рейтинг провідних юридичних фірм і юристів у сферах фінансового та корпоративного права. В основі цього незалежного дослідження лежать рекомендації юристів, які працюють у фінансових установах і компаніях зі світовим іменем, а також рекомендації провідних юристів у кожній окремо взятій галузі права. Дослідження приділяє велику увагу складності угоди, інноваційному підходу, якості обслуговування клієнтів і можливості проведення транскордонних операцій.