Aequo знову увійшла в золоту лігу провідних юридичних фірм в сфері інтелектуальної власності в Україні за версією WTR 1000 2019

08 Лютого 2019

Згідно з авторитетним міжнародним рейтингом World Trademark Review (WTR) 1000 – The World's Leading Trademark Professionals 2019, який визначає провідних професіоналів у сфері захисту прав на торговельні марки, Aequo другий рік поспіль зберігає свої позиції в золотій лізі провідних юридичних фірм у сфері інтелектуальної власності в Україні. Олександр Мамуня, партнер, керівник практик інтелектуальної власності та вирішення спорів Aequo, в черговий раз здобув «золото» в індивідуальному рейтингу дослідження.

Дослідники називають Aequo «гідним вибором в Україні, завдяки поєднанню багатого досвіду у вирішенні спорів та комплексної експертизи в реєстрації торгових марок». Рейтинг високо рекомендує команду практики інтелектуальної власності Aequo за «рівень клієнтських послуг, що відповідає високим стандартам власників міжнародних торгових марок».

Видання рекомендує Олександра Мамуню як «одного з найкращих експертів на ринку, завдяки професіоналізму якого межі українського права інтелектуальної власності постійно розширюються» та цитує його колег по цеху, які відзначають Олександра за його «глибоку всебічну експертизу у сфері інтелектуальної власності» та «чудові навички вирішення спорів».

Видання WTR 1000, що спеціалізується на фірмах та експертах, які практикують виключно у сфері захисту торгових марок, твердо зарекомендувало себе як вичерпний ресурс для пошуку першокласних юридичних фірм у сфері захисту прав на торговельні марки в усьому світі. Видання аналізує місцеві ринки юридичних послуг у 70-ти юрисдикціях по всьому світі, визначаючи провідні фірми та професіоналів, які практикують у своїх ключових сферах.

З більш детальною інформацією про WTR 1000 можна ознайомитися за посиланням.