Aequo знову увійшла в золоту лігу провідних юридичних фірм в сфері інтелектуальної власності в Україні за версією WTR 1000 2020

24 Лютого 2020

Третій рік поспіль Aequo входить у Золоту лігу провідних юридичних фірм України в сфері інтелектуальної власності згідно з авторитетним міжнародним рейтингом WTR 1000 – The World’s Leading Trademark Professionals 2020. Олександр Мамуня, керівник практик інтелектуальної власності та вирішення спорів Aequo, в черговий раз здобув «золото» в індивідуальному рейтингу дослідження.

«Aequo має унікальний досвід. Команда показує високу майстерність у судовому захисті прав на торгові марки, а також глибоке розуміння тенденцій ринку», – відзначають дослідники.

Видавництво рекомендує Олександра Мамуню як «висококваліфікованого адвоката, одного з найкращих експертів країни, який пропонує інноваційні стратегії для вирішення складних спорів».

The World’s Leading Trademark Professionals – єдиний в світі довідник, що спеціалізується виключно на питаннях захисту інтелектуальної власності і торгових марок. WTR 1000 зарекомендував себе як вичерпний ресурс для пошуку найкращих юридичних фірм у сфері захисту прав на торгові марки в світі. WTR 1000 досліджує ринок юридичних послуг у 80-ти юрисдикціях, визначаючи провідні фірми та професіоналів, які практикують у своїх ключових сферах.

Детальна інформація про WTR 1000 доступна за посиланням.